Sign In

Remember Me

Skolvalsperioden är i full gång

Igår startade skolvalsperioden och redan har en handfull skolor rapporterat in sina resultat. Fram till den 12 september kommer över 1700 skolor över hela landet att arrangera skolval. Det är rekord. Aldrig tidigare har så många skolor valt att arrangera skolval.

Alla skolor som anmält sig i tid ska ha fått sina valpaket senast i förra veckan. Vi på Skolval 2014 skickar fortfarande ut valpaket till de skolor som gör en sen anmälan – håll utkik i er e-postinkorg för när förväntat leveransdatum blir!

Till de skolor som fått valpaketet, se till att kolla igenom innehållet noggrant så att ni fått allt. I de allra flesta fall så är det inga problem, men när man hanterar försändelser som är så omfattande som den här kan den mänskliga faktorn ibland ställa till det. Det viktigaste är att ni har häftet Instruktioner för valets genomförande samt valkuvert och valsedlar i korrekt antal.

Om ni saknar något i ert valpaket eller har en fråga eller fundering – tveka inte att kontakta oss. Vi nås på e-post, telefon och sociala medier.

PS: Det går fortfarande att göra en sen anmälan. Vi håller den sena anmälningen öppen så länge materialet räcker eller tiden tar slut.