Sign In

Remember Me

SEN ANMÄLAN FÖR RIKSDAGSVALET

Anmälningstiden till skolvalet inför valet till riksdagen gick ut vid midnatt mellan den 26 och 27 augusti. Det går dock fortfarande att göra en sen anmälan. Då anmäler ni er skola som vanligt via anmälningsformuläret på hemsidan. Om ni gör en sen anmälan kan dock Skolval 2014 inte garantera att ni får valmaterialet i tid.

Material skickas ut i den mån det finns kvar. Valsedlar, valkuvert och instruktioner kommer dock med i alla leveranser. Visst övrigt material, så som affischer och pins, kan vara slut. Inga valurnor finns kvar och ni behöver därför konstruera en egen valurna. Det mesta i valpaketet går annars att ladda ned som utskriftsvänliga PDF-filer från hemsidefliken Valpaketet.

Förvänta er minst tre arbetsdagars leveranstid för valpaketet från det att ni gjort er sena anmälan. För att ni ska kunna rapportera in valresultatet och för att resultatet ska komma med i den nationella sammanställningen måste skolvalet genomföras under valperioden mellan 1 och 12 september.

Startpaket skickas ej ut till skolor som gör en sen anmälning. Startpaketet finns att ladda ned som utskriftsvänliga PDF-filer här.

Om ni har några frågor om sen anmälning eller eller något annat är du välkommen att höra av dig till oss via info@skolval2014.se eller på telefon via Sveriges Elevkårers växel: 08-644 45 00.